ספר האפייה של מליסה המתוקה: פאי דובדבנים חמוץ עם פיסטוק קראמבל
ספר אפיית מליסה המתוקה: עוגת דובדבנים חמוצה עם פיסטוק להתפורר עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 235 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שיבולת שועל, דובדבנים, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ספר האפייה של מליסה המתוקה: חטיפי לימון שקדים קלויים, מתוק חמוץ דובדבן כוסמת להתפורר, ו פיסטוק-דובדבן קרמבל (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים את בצק העוגה לתוך עגול 14 אינץ 'רחב 1/4 אינץ' עבה. להתאים בעדינות לתוך צלחת עוגה 10 אינץ'. מקפלים את הקצוות מתחת ו crimp. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים את הקמח הרב-תכליתי, קמח שיבולת שועל, סוכר, קינמון, מלח ופיסטוקים.
מערבבים את החמאה המומסת ומערבבים בעדינות לשלב.
מניחים מדף בשליש התחתון של התנור שלך. מחממים את התנור ל 350ºF. קו גיליון עוגיות עם נייר קלף או רדיד אלומיניום.
כדי להפוך את מילוי הדובדבן
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר, קורנפלור, ומלח.
בקערה בינונית, מניחים את הדובדבנים ומפזרים את תערובת הקמח מעל; מערבבים בעדינות כדי לשלב. (אם אתה משתמש דובדבנים טריים, המתיקות הטבעית יכולה להשתנות. לטעום את התערובת כדי לראות אם אתה צריך יותר סוכר ממה שנדרש.)
יוצקים את הדובדבנים לתוך קליפת העוגה הבלתי מוסווית.
מפזרים את הפיסטוק להתפורר באופן שווה על גבי הדובדבנים.
מניחים את צלחת העוגה על גיליון העוגיות מוכן.
אופים במשך כ 1 שעה ו 10 דקות, או עד המיצים מבעבעים ועבים.
הסר למדף להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.