סצ'ואן בקר מטוגן יבש
בשר סצ'ואן מטוגן יבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 406 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו יין שאוקסינג, סלרי, פלפל סצ'ואן טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, שעועית סצ'ואן מטוגנת יבשה, ו סצ'ואן שעועית ארוכה מטוגנת יבש.
הוראות
חותכים סטייק עם התבואה לרצועות 2-3 אינץ ' רחב.
חותכים לרוחב לרצועות 1/4 אינץ'.
מערבבים סטייק ושמן בווק ומבשלים על אש בינונית גבוהה, ערבוב מדי פעם. בשר בתחילה ייתן הרבה לחות ובסופו של דבר להתחיל רוחש טיגון. בשר עשוי כאשר חום עמוק, פריך בקצוות, אבל עדיין גמיש, על 10 דקות.
הסר מן השמן עם כפית מחוררת, לנקז על צלחת נייר מצופה מגבת, ולהעביר לקערה בינונית.
להוסיף 1 כפית רוטב סויה 1 כפית חומץ chinkiang ו לזרוק לשלב.
מערבבים את רוטב הסויה הנותר, חומץ, יין, ממרח שעועית צ ' ילי, וסוכר בקערה קטנה ומקציפים עד שהסוכר מומס.
יוצקים את כל אבל 1 כף שמן מ ווק ולהשליך.
חום ווק מעל חום גבוה עד עישון.
מוסיפים גזר וסלרי ומבשלים, ערבוב והשלכת כל הזמן עד חרוך קלות על 30 שניות.
מוסיפים שום צ ' ילי ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 15 שניות.
מוסיפים בשר בקר ורוטב וזורקים עד מצופה היטב, והרוטב מבושל מעט למטה, כ -30 שניות.
מוסיפים חצי פלפל סצ ' ואן וזורק לשלב.
העברה לצלחת ומפזרים עם פלפל סצ ' ואן הנותרים.