Scallops Provençale הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 67 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. אם יש לך צדפות ים, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. נסו Briled Scallops Provençale, Coquilles סנט ז'אק לה Provencale - צדפות עם שום, ו Lambcarre Provencale (מתכונים דומים).
הוראות
1
צדפות מתייבשות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף צדפות למחבת, ומבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהמחבת, להפריש, ולשמור על חם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להפחית את החום בינוני; להוסיף שאלוט, פטריות, מלח, ופלפל למחבת, ו 3 דקות. מערבבים שום רסק עגבניות; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים עגבניות וקורנית. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
להחזיר צדפות למחבת, ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים בזיליקום ומיץ לימון.
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.