סקאלופיני עגל ברוטב פלפל אדום מתוק
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני רוטב, אז נסו סקאלופיני עגל ברוטב פלפל אדום מתוק. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.39 $ למנה. מנה אחת מכילה 297 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, ביצה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . עם ציון של 75% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ברוקולי ראבה וסקלופיני עגל לחם , קציצות עגל לימון ופלפל , וברי אפוי עם ריבת פלפל אדום מתוק .
הוראות
טפחו קציצות עגל כמה פעמים עם פטיש בשר לריכוך, אם רוצים. טורפים ביצה עם חלב בקערה רדודה. מערבבים פירורי לחם, פטרוזיליה, אבקת שום, מלח ופלפל שחור בקערה נפרדת עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים 2 כפות שמן צמחי, או מספיק כדי לכסות את תחתית המחבת, על אש בינונית. טובלים כל קציצה בתערובת ביצים ולאחר מכן בתערובת פירורים לציפוי. מטגנים את הקציצות בשמן החם עד להשחמה, כ-3 דקות מכל צד.
מסננים קציצות על מגבות נייר.
מחממים עוד 2 כפות שמן צמחי באותה מחבת; מבשלים ומערבבים פלפל אדום ובצל בשמן החם עד שהם רכים, כ-8 דקות.
יוצקים עגבניות מבושלות לירקות ומערבבים פנימה מים וסוכר, ממיסים סוכר לתוך הרוטב. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים 30 דקות.
מניחים קציצות עגל לתוך הרוטב, מכסים ומבשלים עד שהעגל רך מאוד, כ-30 דקות נוספות.