סקווש אצטרובל קרוסטיני עם בייקון פריך ומרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קרוסטיני סקווש אצטרובל עם בייקון פריך ומרווה. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו דלעת, עלי מרווה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו מרק סקווש בלוט עם קרוסטיני שוויצרי, ביסקוויטים סקווש אצטרובל עם מרווה & Gruyere, ו סקווש בלוט זהוב עם מרווה ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סקווש בתבנית אפייה מצופה קלף. ממיסים 2 כפות חמאה במיקרוגל ומברשת סקווש ביסודיות, לשפוך כל תוספת לתוך חלל סקווש.
אופים במשך 30-40 דקות, עד חצאי הסקווש הם פירסינג בקלות עם סכין.
מגניב עד קל להתמודד. לגרוף את הבשר ולהעביר למעבד מזון.
מוסיפים חלב ותהליך עד חלקה. טעם של מלח, הוספת יותר לפי הצורך. הגדר בצד (זה יכול להיעשות עד 2 ימים מראש).
בינתיים, מניחים בייקון ומרווה בתבנית אפייה וזורקים עם רסס קטן של שמן זית. מתבלים קלות עם קצת מלח ופלפל.
אופים במשך 15-20 דקות, עד בייקון שניתנו את כל השומן שלה, ומרווה כהה ופריך. תניח בצד.
מסדרים פרוסות לחם על תבנית אפייה ומברשים קלות בשמן זית. טוסט בתנור במשך כ 5 דקות, עד פריך, אבל לא השחמה.
במחבת בינונית על חום בינוני, להמיס הנותרים 2 כפות חמאה. כאשר החמאה נמסה והיא קצפת מעט, לתת לו מערבבים. המשך לבשל עד חום זהוב בהיר, על 1 דקה יותר, ולאחר מכן מיד להוסיף מחית סקווש ומערבבים לשלב.
סקופ 1 כף של תערובת סקווש חם על כל פרוסת לחם. למעלה עם חתיכת בייקון פריך ומרווה, ומגישים.