סקווש בלוט בגריל עם זיגוג כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוזים מזוגגות צלוי סקווש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו דלעת, סוכר חום, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: סקווש אצטרובל עם זיגוג כתום, סקווש אצטרובל עם זיגוג כתום, ו דלעת אצטרובל מזוגגת פרמזן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מברשת את הצד לחתוך של כל סקווש בלוט עם החמאה ומפזרים מלח ופלפל.
מקום סקווש, לחתוך בצד למטה, על תבנית אפייה ואופים עד רך כמעט, על 30 דקות.
בעוד הסקווש הוא אפייה, לשלב את מיץ התפוזים, סוכר חום, allspice, וקינמון בסיר בינוני. מבשלים מעל חום גבוה עד מופחת 1 כוס, ערבוב לעתים קרובות.
מחממים את הגריל לגובה בינוני.
מניחים את הדלעת, לחתוך את הצד, על הגריל, ולהתחכך עם זיגוג כתום. מבשלים במשך 5 דקות, להתהפך עם מלקחיים, וגריל במשך 5 דקות יותר, או עד מכרז זיגוג הוא קרמל.
הסר מן הגריל מברשת עם יותר של זיגוג.