סקווש בלוט ממולא II
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. , שהוא מוצק. נסו Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים, סקווש בלוט ממולא, ו סקווש בלוט ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מפזרים סקווש עם מלח ופלפל, וקל לרסס עם שמן בישול.
מניחים בצד בשר צלחת אפייה למטה, ומכסים בניילון נצמד.
מיקרוגל על גבוה במשך 10 עד 15 דקות, או עד בשר הוא מזלג מכרז.
בינתיים, לבשל בשר בקר חזיר ב 1 כף שמן על חום גבוה בינוני עד השחמה היטב, ערבוב לעתים קרובות להתפורר.
לנקז, ולהניח בצד. באותו מחבת, לבשל את הבצל ושום עד הבצל הוא שקוף.
מערבבים בשר בקר וחזיר עם גבינה ובצל, ותערובת כפית לחצאי סקווש.
אופים, חשוף, בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות, או עד גבינה מותכת סקווש הוא השחמה קלות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.