סקווש בלוט עם חמאת מרווה טבעונית מתוקה
סקווש בלוט עם חמאה טבעונית מתוקה מרווה נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 100 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות ותקני דלעת, מרגרינה ללא חלב, מותק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת עם מרווה מתוקה " חמאה, צליה: סקווש בלוט עם אסיאגו ומרווה, ו סקווש בלוט עם רוטב שמנת מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את סקווש מוכן לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה או בתבנית אפייה.
אופים במשך 45 דקות, או עד מכרז. זכור, אם אתה משאיר אותו לחתוך בצד למטה לאחר הסרת אותו מהתנור, זה ימשיך לרכך ולבשל קצת.בעוד הדלעת מתבשלת, מניחים את המרגרינה בסיר קטן על אש בינונית עד בינונית. מערבבים (לא כל הזמן, אבל עם סדירות) ומבשלים עד שזה רק מתחיל חום, אבל לא נותנים לו לשרוף (זה לקח בערך 10 דקות בשבילי – אתה יכול גם לראות את ההוראות המפורטות יותר עבור בראונינג חמאה)
הסר את המרגרינה מהחום ומערבבים בדבש (או ממתיק אחר) ומרווה. אפשר לטעמים לשבת ולהתמזג בזמן שהסקווש מתקרר לכמה דקות.
חותכים כל סקווש חצי לרבעים (ככה אני אוהב לשרת אותו), באופן שווה כפית את חמאת מרווה מתוקה לתוך קטעי סקווש ומגישים.