סקווש בלוט עם מילוי אגס
צריך מנה צמחונית בצד? סקווש בלוט עם מלית אגס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך בצל, סוכר חום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא משהו. נסו סקווש בלוט עם מילוי תרד, סקווש בלוט עם מילוי תפוחים, ו דלעת עם מילוי חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל סקווש במחצית לאורכו; להסיר ולהשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי סקווש, בצד חתוך למטה, בתבנית אפייה 13 - x 9 אינץ'.
הוסף מים לעומק של 1 אינץ'.
אופים, מכוסה, ב 400 במשך 45 דקות.
ניקוז. להחזיר חצאים סקווש צלחת, בצד לחתוך למעלה. תניח בצד.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים בצל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 דקות.
מוסיפים אגס ו 5 המרכיבים הבאים; לבשל, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. תערובת כפית לחצאים סקווש.
אופים ב 350 במשך 15 עד 20 דקות.
להביא מיץ תפוזים לרתיחה בסיר קטן. מערבבים בסוכר, ומרתיחים 10 דקות.