סקווש בלוט קלוי + סלט קציר
סקווש בלוט קלוי + סלט קציר נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 301 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. 145 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמן זית כתית מעולה, קרם פרש, ארוגולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט כרוב קציר עם סקווש בלוט קלוי, אגוזי לוז קלויים, ותפוח-ויניגרט קינמון, סלט סקווש בלוט קלוי, ו סלט סקווש בלוט קלוי.
הוראות
חותכים את הבלוט סקווש לרבעים, לגרוף את הזרעים לדקור את הבשר כמה פעמים עם מזלג.
לטפטף את הדלעת עם השמן והחומץ ולשפשף אותו סביב המעיל, להיות בטוח שהבשר מצופה.
להניח אותם בצד לחתוך על מגש אפייה, מפזרים מלח ואופים במשך כ 35 דקות או עד הקצוות החיצוניים הם פריך ואתה יכול בקלות לחדור דרך הבשר. להפריש להתקרר לחדר temperature.In מיני בלנדר או מעבד מזון, למזג את כל חומרי ההלבשה עד חלקה בשילוב. ההלבשה יכול להיות מוכן עד שלושה ימים מראש.
מערבבים את כל מרכיבי הסלט, מלבד הגבינה, בקערה גדולה וזורקים עם כמה כפות. של ההלבשה (או הסכום הרצוי). מסדרים את הדלעת על צלחת ודוחפים את המרכזים עם סלט ירוק. למעלה עם הכמות הרצויה של גבינה מגולח ופלפל טחון טרי לסיים.הוזמנתי לוויסקונסין על ידי מועצת שיווק החלב של ויסקונסין. כל המחשבות והדעות הן שלי.