סקווש ומרק תפוחים עם סלק ובייקון
סקווש ומרק תפוחים עם סלק ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם סלק, ציר עוף, יוגורט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת סקווש, סלק ושיפוד תפוחים, מרק סלק בסקווש בלוט קלוי, ו קינואה, דלעת סקווש, חומוס, תפוח, סלט סלק קלוי.
הוראות
מניחים סלק על תבנית אפייה מעוטרת ומכסים בחוזקה עם סליל. מבשלים עד רך או סכין יכול בקלות להחליק לתוך העור, 20 עד 30 דקות.
מניחים את הסלק בצלחת מיקרוגל קטנה, ומכסים בניילון נצמד. לבשל במשך עשר דקות. בזהירות לקלף את לעטוף פלסטיק, ולבדוק אם סכין יכול להחליק בקלות בעור. אם לא, לבשל עוד שתיים עד ארבע דקות עד מכרז. כאשר נעשה, לתת מגניב במשך כמה דקות, לקלף את העורות, ולחתוך לקוביות 1/4 אינץ'.
מוסיפים את הבייקון לסיר כבד-תחתית גדול מעל חום בינוני. מבשל, ערבוב מדי פעם, עד בייקון שניתנו השומן שלה ומתחיל להתבשל.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת. זרוק את כל אבל שתי כפות של השומן.
מוסיפים את הבצל הקצוץ וקמצוץ מלח, ומבשלים עד רך שקוף, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את השום והג ' ינג ' ר, מערבבים היטב ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את הסקווש ואת התפוחים, מערבבים היטב, ואז מוסיפים את המניה. הפעל חום גבוה ומביא לרתיחה, ואז להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה. לבשל, חשופה, עד הדלעת מכרז, 20 עד 30 דקות.
באמצעות בלנדר עומד או בלנדר טבילה, מחית את המרק בקבוצות עד המרק החלק, הקשה על המרק דרך מסננת רשת בסדר לתוך סיר נקי. לחמם מרק, העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל, ואם תרצה, דק עם מרק או מים נוספים.
מצקת חלק מהמרק לקערה חמה.
תוסיף רבע מהסלק ובייקון באמצע.
טפטוף עם קצת יוגורט או שמנת חמוצה, ומקשטים עם עירית. חזור עם הקערות שנותרו.