סקווש וריזוטו קלוי-שום
סקווש המתכון וריזוטו קלוי-שום מוכן בסביבות 1 שעה ו 40 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. זה מנות ראשונות יש 254 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מים, מרווה, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סקווש בלוט קלוי עם ריזוטו סקווש, ריזוטו סקווש קלוי עם Wensleydale, ו ריזוטו סקווש חמאה צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סקווש חצי לאורכו; להשליך זרעים קרום.
מניחים חצאים, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול. עם סכין שף, לחתוך את החלק העליון 1/4 אינץ 'של ראשי שום; מקום על גיליון 4-x 4 אינץ' של רדיד אלומיניום.
טפטוף עם שמן וקצוות לסכל מאובטח סביב הראש; מקום על תבנית אפייה עם סקווש.
אופים ב 375 במשך 50 דקות או עד סקווש הוא מכרז. מגניב. סקופ סקווש מתוך פגז, להעביר קערה, להוסיף שום; מחית יחד עם מזלג. תניח בצד.
להביא מרק ומים לרתיחה בסיר גדול. שמור על חום נמוך.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה, עד חם. ממיסים חמאה במחבת.
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות או עד להשחמה קלה.
להוסיף אורז; לטגן 1 דקה. מערבבים ביין תערובת 1/2 כוס מרק; לבשל עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק נספג לפני הוספת הבא (כ 30 דקות או עד שכל מרק נספג ואורז הוא רך). מערבבים בתערובת סקווש, גבינה, מרווה, פלפל ומלח.