סקווש חורף
זה מושלם עבור חורף. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. , שהוא מוצק. נסו פנה עם דלעת סקווש, כרוב וגבינת עיזים {12 שבועות של קישוא חורף}, סקווש חורף, ו מרק סקווש חורף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לקלף את הסקווש ולהסיר את המיתרים ואת הזרעים.
חותכים את עיסת לפרוסות לא יותר מ 1/2 אינץ ' עבה מתבלים עם מלח ופלפל. במחבת סאוט בגודל 12 אינץ ' מעל חום בינוני-גבוה, מטגנים את פרוסות הסקווש בשמן זית עד למכרז ומשחימים משני הצדדים, כ-10 דקות.
מוסיפים קינמון, שום, פטרוזיליה וסוכר. מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מוסיפים קומץ שמן ומוסיפים את חומץ ועלי נענע. לזרוק. מסדרים את הדלעת על מגש גדול.
יוצקים את הרוטב על הסקווש ולתת להתקרר.