סקווש מגולח ופסטה עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סקווש מגולח ו Pastan עגבניות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. אם יש לך שמן זית, מוצרלה, איזי ריגטוני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סקווש קיץ מגולח עם פריחת סקווש, קרמי עגבניות שרי & פסטת סקווש קיץ, ו סלט סקווש קיץ מגולח (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ושום ומבשלים כמו תווית הפסטה מפנה; להזמין 1 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז.
בינתיים, לחתוך דק את הדלעת בצד הרחב של פומפיה תיבת (או להשתמש מנדולינה).
מערבבים את הדלעת, העגבניות, שמן זית ובזיליקום בקערה גדולה; מוסיפים 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מועכים את השום המבושל עם הצד השטוח של סכין השף; מוסיפים אותו לקערה יחד עם הפסטה, גראנה פדאנו ומוצרלה. לזרוק עד בשילוב, הוספת מי פסטה שמורות לפי הצורך להרטיב. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים בין קערות; רסס עם שמן זית למעלה עם יותר גראנה פדאנו.