סקווש ממולא קינואה
סקווש ממולא קינואה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך מלח כשר, פטרוזיליה, קינואה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו קינואה ממולא בלוט סקווש, קינואה ממולא בלוט סקווש, ו דלעת ממולאת עם קינואה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הרבעון העליון כל סקווש; צמרות מילואים. להשליך זרעים. סדר מעיכות, לחתוך צדדים למטה, ב 2 (11 x 7 אינץ') מנות אפייה. ממלאים כל מנה עם 1 אינץ ' של מים; מיקרוגל 1 צלחת ב 15 דקות גבוהות.
הסר צלחת; חזור עם המנה שנותרה. מגניב.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף נקניק; לטגן 5 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
הסר נקניק עם כפית מחוררת.
מוסיפים גזר, בצל, ושום לטפטוף במחבת; לטפטף 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ב 1/2 כוס מים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לכסות ולבשל 8 דקות או עד גזר הוא מכרז.
מערבבים נקניק, תערובת גזר, קינואה, פטרוזיליה, טימין, מלח ופלפל; מערבבים בגבינה 1/2 כוס. דברים על תערובת קינואה כוס 1 בכל סקווש, ומעל כל מנה עם 1 כף גבינה. מסדרים מעיכות ממולא בתבנית אפייה בטוחה, ומניחים צמרות בצלחת.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מחומם היטב.
צלייה מועכת 4 דקות או עד גבינה זהובה.