סקווש, סלט תפוזים ושעורה
צריך מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומנה צדדית טבעונית? סקווש, כתום ושעורה סלט יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שעורה פנינה, פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, וחומץ יין. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 98%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט שעורה עם סקווש וברוקולי, סלט דלעת שעורה סקווש, ו ממולא Delicata סקווש עם סלט שעורה.
הוראות
מרתיחים את השעורה במשך 20-25 דקות עד רק רך אבל עם ביס קטן.
בינתיים, תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
אם אתה משתמש באטרנוט, לחתוך עבה לתוך סיבובים, flicking את הזרעים כמו שאתה הולך, או לחתוך קטן, עגול מעיכה לתוך טריזים דקים. לזרוק עם 1 כף שמן, גרידה כתומה תיבול.
מורחים על תבנית אפייה וצולים במשך 40 דקות עד זהוב ומכרז, הופך באמצע הדרך. תניח בצד בזמן שאתה מסיים את המנה.
מערבבים את מיץ התפוזים, חומץ ושמן הנותרים עם שעורה פנינה והרבה תיבול. מערבבים את הבצל ועשבי תיבול קצוצים, ואז שכבה על מגש עם הדלעת, רקטות ועלי מנטה ופטרוזיליה הנותרים.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.