סקווש ספגטי איטלקי
גשו לסופר וקנו מים, מלח, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 42%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: סקווש ספגטי ממולא איטלקי, סקווש ספגטי בסגנון איטלקי, ו סקווש ספגטי אפוי איטלקי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
יוצקים מים בתבנית אפייה ומניחים בצלחת דלעת חצויה חתוכה.
אופים סקווש בתנור שחומם מראש עד מזלג חודר את העור בקלות רבה, כ 45 דקות.
בואו לבשל סקווש בעת הכנת שארית המתכון.
ממיסים חמאה עם שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
קולים בצל בחמאה חמה עד לריכוך, כ -5 דקות.
מוסיפים שום וממשיכים לטגן עד ריחני, בערך 1 דקה יותר.
יוצקים עגבניות חתוכות לקוביות על תערובת הבצל; מתבלים בבזיליקום.
מניחים כיסוי על המחבת, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים על רתיחה עד שהעגבניות רכות, כ-30 דקות; מתבלים במלח ופלפל.
לאחר שהדלעת קרירה מספיק לטיפול, השתמש במזלג כדי להפשיט בשר מהעור בגדילים. מערבבים דלעת וגבינת פרמזן לתערובת עגבניות. החלף כיסוי על מחבת ומבשלים עד סקווש מחומם דרך, 5 עד 10 דקות יותר.
מפזרים גבינת פרמזן נוספת מעל המנה להגשה.