סקווש ספגטי עם ריקוטה וגרמולטה
סקווש ספגטי עם ריקוטן וגרמולטה עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 35 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ריקוטה חלב מלא, גרידת לימון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: גרימולטה דלעת ספגטי, דלעת ספגטי עם גרמולטה כתומה, ו דלעת קיץ ספגטי ריקוטה פאי.
הוראות
חותכים סקווש חצי לאורכו לגרוף זרעים.
סקווש מקום לחתוך בצד למעלה בתבנית אפייה גדולה, טפטוף עם שמן זית ועונה עם 1/4 כפית. כל מלח ופלפל. צלחת כיסוי בנייר כסף.
אופים במשך 45 עד 60 דקות או עד הבשר רך כאשר פירסינג עם סכין. להפריש להתקרר מעט, על 10 דקות.
הפוך gremolata: פרוסת לימון גרידה לאורכו לתוך גפרורים דקים, ולאחר מכן קוצצים.
להוסיף גרידה לקערה עם פטרוזיליה, שום ו 1/4 כפית. כל מלח ופלפל.
באמצעות מזלג, לגרד בשר מ סקווש גדילים ארוכים. מתבלים במלח ופלפל. (אתה צריך בערך 3 1/2 כוסות.) לחלק סקווש בין 4 קערות; העליון כל אחד עם 1/4 כוס ריקוטה ועל 1 כף. גרמולטה.
טפטוף עם שמן זית נוסף, אם תרצה.