קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

סקווש, פטה ואורן אגוז טארט

סקווש, פטה ואורן אגוז טארט
אם יש לך עלי רקטות, דלורית, האריסה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. תרד, פטה & אגוז פילו טארט, טארט אורן שזיפים, ו אגוז אורן & טארט דבש דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים מגש אפייה גדול על המדף האמצעי כדי לחמם. על משטח מקומח, לרדד את הבצק לכיכר 30cm. לקצץ את הקצוות, קל להבקיע גבול 1cm סביב קצה הטארט, לדקור את המרכז בכל רחבי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מעבירים את בסיס המאפה לגיליון אפייה קלף.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
מערבבים את chutney ו harissa, ולהתפשט על אמצע המאפה. מסדרים את הדלעת בשכבה אחת מעל, ולאחר מכן עונה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
HarissaHarissa
סכין קילוףסכין קילוף
5
שים את הטארט על מגש האפייה החם ואופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר את הטארט, לפזר על פטה וצנוברים, ואופים במשך 20 דקות יותר. לפזר על נענע ורקטה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.