קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

סקווש צמה

סקווש צמה
סקווש צמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך חלב חם, סוכר חום, דלעת סקווש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. נסו סקווש צמה, זרע Butternut סקווש צמה, ו טאקו ברייד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, מכסים קלופים וקצוצים סקווש עם מים. מביאים מים לרתיחה ומבשלים עד למכרז, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
בואו מגניב ומחית. שמור 1 כוס לשימוש במתכון זה והקפא שארית לשימוש מאוחר יותר.
3
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
4
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
5
בקערה גדולה, לשלב את תערובת השמרים עם חלב, חמאה, 1 כוס מחית סקווש, 1 ביצה, סוכר חום, מלח 2 כוסות קמח; מערבבים היטב לשלב. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
סכין קילוףסכין קילוף
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
6
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים ל 6 חלקים שווים לגלגל כל אחד לתוך חבל על 18 אינץ ' ארוך. קח 3 חבלים, צביטה מסתיים יחד ולאחר מכן חבלים צמה יחד. קמצוץ מסתיים לאטום. לעשות את אותו הדבר עם 3 חבלים אחרים של בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים צמות על גיליונות אפייה משומנים קלות. לכסות ולתת לעלות במשך כ -30 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
בקערה קטנה, להכות יחד 1 ביצה 1 כפות מים; כיכרות מברשת עם ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
הסר מסדינים אפייה ולתת מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה