סקווש קלוי עם רוטב בלסמי ותפוחים
סקווש קלוי עם רוטב בלסמי ותפוחים עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 178 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, סוכר חום, תפוחים טעימים זהובים, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. וזה מרהיב. נסו סקווש קלוי עם רוטב בלסמי ותפוחים, דלורית צלויה ורוטב בלסמי לפסטה (ועוד), ו סקווש קלוי וערמונים עם זרעי רימון ורוטב בלסמי מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 ° F. פורסים חתיכה קטנה מצדו של העור של כל חצי סקווש, sohalves לשבת שטוח. מיקרוגל על גבוה בקערה ידועה עד הבשר מתחיל להתרכך, 2 דקות. ג ' ינג ' ר מבשלים בעדינות, חומץסוכר בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה עד decreassesby נוזל 1/3, 8 עד 10 דקות.
הסר מן החום ולהניח בצד. קו 2 גדול אפייה sheetswith רדיד ומעיל עם ספריי בישול.
Placesquash חצי צד העור למטה על bakingsheets. מסדרים פרוסות תפוח בחלל שלחצי אחד.
אופים עד תפוחים לרכך, 25minutes.
הסר סקווש מהתנור, טפטוף עם רוטב בלסמי, לחזור tooven ואופים עד תפוחים בראון, 5 עד 6minutes.
חותכים כל סקווש חצי לרבעותומעבירים למגש הגשה עםכל מיצים נוספים.
מפזרים cherries ומגישים מיד.