סקווש קלוי עם תרד וגרוייר
אם יש לך סקווש בלוט, מלח ופלפל טחון טרי, גבינת gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 90% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים, מטבל תרד דלורית צלוי, ו דלורית צלויה וסלט תרד.
הוראות
יש לשטוף סקווש לחתוך כל אחד חצי לאורכו; לגרוף החוצה ולהשליך זרעים.
מניחים חצאי סקווש, לחתוך את הצד למטה, במחבת 10 על ידי 15 אינץ'.
אופים בתנור רגיל או הסעה 400 עד סקווש הוא רק במכרז כאשר פירסינג, 25 עד 30 דקות.
בינתיים, לסחוט לחות מתרד. בקערה, מערבבים תרד, 3/4 גבינות, ואגוזי מלך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
עם מלקחיים או מרית, להפוך חצאי סקווש מעל ותערובת תרד כפית באותה מידה לתוך חללים.
מפזרים באותה מידה עם הנותרים 1/4 כוס גבינה. חזור סקווש לתנור ואופה עד גבינה נמסה ומילוי חם במרכז, 15 עד 20 דקות.