קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

סקווש, ריקוטה & מאפה פסטה מרווה

סקווש, ריקוטה & מאפה פסטה מרווה
סקווש, ריקוטה & מאפה פסטה מרווה לוקח מסביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם ריקוטה, עלי מרווה, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 96% המנה הזו מעולה. דלעת סקווש, ריקוטה, ומרווה Crostini, סקווש ספגטי עם ריקוטה, מרווה וצנוברים, ו בריא וטעים: סקווש ספגטי עם ריקוטה, מרווה וצנוברים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לזרוק את הדלעת יחד עם שמן זית בדיל קלייה. צולים את הסקווש במשך 30 דקות עד רך וזהוב. בעוד הסקווש הוא צלייה, לערבב את frache crme עם חצי הפרמזן, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
סכין קילוףסכין קילוף
3
כאשר הדלעת מוכנה, להשאיר להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את העור מן הבשר. בקערה נפרדת, לנצח את ריקוטה עם מרווה קצוצה ופרמזן שנותר לקפל דרך הדלעת עם כמה תיבול, מנסה לא לשבור אותו יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להרכיב את האפייה על ידי הפצת קצת של frache crme לערבב על צלחת גראטן. ואז להניח כמה גיליונות לזניה מעל ו splodge חלק ricotta ומערבבים סקווש על הפסטה עם יותר קרם frache. השתמש בכל תערובת ריקוטה כדי למלא את האפייה, אבל לוודא שאתה שומר כמה frache crme לחלק העליון. לבסוף, מורחים את frache crme על השכבה העליונה של לזניה, ואז לפזר עם עלי מרווה כולו. האפייה יכולה להיות קפואה עכשיו; להפשיר ביסודיות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אופים במשך 25 דקות עד מבעבע וזהב, ולאחר מכן לשרת לחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.