סקונגילי אלה סורנטינן הוא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. ראש לחנות ולקחת יין, סקונגילי, פקק יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ניוקי אלה סורנטינה, פסטה ממולאת, סגנון סורנטין: קנלוני אלה סורנטינה, ו צ'קה.
הוראות
1
מניחים את סקונגילי בסיר ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים פקק יין 2 כפות חומץ ומרתיחים 1 שעה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מסננים ומצננים. פורסים לסיבובי 1/1/4 אינץ ' ומניחים בצד. במחבת רוטב גבוהה (6 עד 8 ליטר) מחממים שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים בצל, עלי טימין ופלפל אנגלי ומבשלים עד לריכוך, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים יין, נתחי עגבניות וסקונגילי ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים בקערות רדודות עם טריזי לימון.