סקונס דלעת עם זיגוג חמאה חום
סקונס דלעת עם זיגוג חמאה חום יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. ו 7 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לכם אבקת אפייה, ציפורן טחונה, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה די טוב. נסו עוגת דלעת דלעת עם זיגוג חמאה חומה, עוגת דלעת חמאה חומה עם זיגוג בורבון וניל, ו סוכר חום קילו עוגות עם חום חמאה זיגוג מ מרתה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
מערבבים בקערה קמח, סוכר חום, אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתיה, מלח, ג ' ינג ' ר טחון וציפורן טחונה.
חותכים נתחי חמאה לא מלוחים לתערובת קמח בעזרת בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים; יוצרים באר במרכז.
מוזגים מחית דלעת, יוגורט ותמצית וניל 1 כפית לבאר בתערובת הקמח; מערבבים בעזרת כף עץ עד שנוצר בצק רך.
הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות וטופחים לשני עיגולים בגודל שווה.
חותכים כל עיגול ל -8 טריזים; מעבירים לאבן אפייה או תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים סקונס בתנור שחומם מראש עד שהם יציבים למגע ומשחימים קלות, 12 עד 15 דקות.
מחממים חמאה במחבת על אש בינונית עד שהחמאה מקציפה וצבע חום אגוז, 3 עד 5 דקות.
מקציפים חמאה חומה, סוכר קונדיטורים, חלב ו 1/2 כפית וניל עם מערבל חשמלי במהירות בינונית-גבוהה עד להמסת הסוכר והזיגוג מבריק, 3 עד 4 דקות, ומוסיפים עוד חלב לפי הצורך.
טפטוף זיגוג מעל סקונס מקורר.