סקונס עם ריבת בזיליקום
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים אירופאיים לקופסת המתכונים שלכם, סקונס עם ריבת בזיליקום עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 6 גרם שומן , וסך הכל 225 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-8 מנות. תמורת 39 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. רק מעטים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזו. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, בזיליקום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטואובו . מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 37% . ציון זה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו סופלה ריבת ויסקי סביליה , עוגת שקדים עם ריבת תפוזים וריבת עגבניות הדרים .
הוראות
בקערה קטנה, ערבבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח.
חותכים פנימה את החמאה עד שהתערובת דמוית פירורים גסים. מערבבים פנימה את הבזיליקום.
טורפים ביצים וחלב; מערבבים לתוך תערובת הפירורים רק עד להרטבה. הופכים על משטח מקומח; לושים 5 פעמים.
מעבירים מנה אחת לתבנית אפייה מצופה בתרסיס שמן. מפזרים לפזר עיגול בקוטר 18 ס"מ.
מורחים את הריבה עד לעומק של 1.5 ס"מ מהקצה. לוחצים את הבצק הנותר לעיגול בגודל 18 ס"מ.
מניחים מעל ריבה; סוגרים את הקצוות.
חותכים לשמונה פלחים, אך לא מפרידים.
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 15-20 דקות או עד להזהבה.