המתכון לחמניות פרי חגיגי יכול לספק את הכמיהה האירופית שלך בערך 30 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 10. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 190 קלוריות. אם יש לך פירות, חלב, חלב חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 19%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: דגל עוגת גבינה חגיגית, עוגיות פרג חגיגיות, ו גרנולה פירות.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, סודה לאפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
מוסיפים פירות וקליפת תפוז. מערבבים פנימה חלב חמאה עד שנוצר בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
4
הופכים למשטח מקומח; ללוש בעדינות במשך 2-3 דקות. מעצבים לכדור.
5
מגלגלים ל -7 אינץ'. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
6
חותכים ל -10 טריזים; מניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מברישים בחלב ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
8
אופים בחום של 425 במשך 12-15 דקות או עד להשחמה קלה.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירות נהדרות עבור סקון. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "