קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

סקופים: בירה חומה וגלידת דבש כוסמת

סקופים: בירה חומה וגלידת דבש כוסמת
מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1012 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 66 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות אם יש לך דבש כוסמת, סוכר בתוספת 2 כפות סוכר, תרמיל הל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Scooped: אפרסמון וגלידת דבש, גורף: רוזמרין, שמן זית, וגלידת דבש אורן, ו גלידה לימון, דבש וברנדי (או מוגלגים).

הוראות

1
מחממים חצי וחצי, קינמון, ציפורן, פלפל, הל ועלה דפנה בסיר בינוני כבד מתחת לחום בינוני נמוך עד ריחני, כ 40 דקות. אם בועות תערובת, להפחית את החום עד שהוא רק בקושי מהביל.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הוסף 1/3 בקבוק (4 אונקיות) בירה ו 1/3 כוס סוכר לסיר קטן עם תחתית כבדה וחום מעל חום בינוני, מתערבל בעדינות, עד עמוק קרמל, על 5 דקות. לאט לאט לשפוך בירה וסוכר לתוך חצי חצי, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
להקציף חלמונים ביצה עם הנותרים 2 כפות סוכר עד צהוב חיוור בצבע ותערובת נופל סרטים רחבים מן whisk. לאט לאט לשפוך 1 חצי כוס תערובת לתוך ביצים, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים תערובת ביצה בחזרה לתוך סיר עם חצי וחצי, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
חום מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתעבה מעט ואוגר 160 מעלות על מדחום לקרוא מיידית, על 5 דקות (תערובת צריכה מעיל בחזרה של כף עץ).
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
יוצקים בסיס גלידה דרך מסננת משובצת משובחת לתוך קערת ערבוב, ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מוסיפים את הדבש והבירה שנותרה ומקציפים לשלב. צ ' יל הלילה במקרר. להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות