סקילט סקאלופס ים
סקאלופ ים מחבת דורש בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 218 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 44%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מבשלים את הספר: צדפות ים חרוכות עם מלח ים מעושן, צדפות ים לחם, ו צדפות ים צרובות.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו פירורי לחם ומלח.
מוסיפים צדפות, כמה בכל פעם, ומנערים לציפוי.
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, צדפות חומות בחמאה ושמן למשך 1-1 / 2 עד 2 דקות מכל צד או עד שהם יציבים ואטומים.
מוסיפים למחבת את היין, מיץ הלימון, הפטרוזיליה והשום; מביאים לרתיחה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
צדפות עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. הספסל סונומה קוסט פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![ספסל סונומה חוף פינו נואר]()
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מ-סנג 'יאקומו אמארל רנצ' ויניארד בסונומה קוסט אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.