סקיני ים תיכוני בסגנון עוף ופסטה
רזה בסגנון ים תיכוני עוף ופסטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פטה, שמן canolan, חזה עוף חתיכותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. נסו עוף ופסטה בסגנון ים תיכוני בריא, סלט פסטה ים תיכוני, ו Fusilli עם נתחי חצילים ונקניקיות-פסטה בסגנון ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי 4 ליטר, לבשל ולנקז פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. חזור לתנור ההולנדי; לכסות כדי להתחמם.
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז.
מוסיפים קישואים ושום; מבשלים 2 דקות. מערבבים עוף, עגבניות, רוטב עגבניות, אורגנו ובזיליקום. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד קישואים הוא רך תערובת חם. מערבבים זיתים.
יוצקים תערובת עוף על פסטה. למעלה עם גבינת פטה, לזרוק מעיל.