סקלופין חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר Scaloppine. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אספרגוס לימון, שמן זית, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו בשר חזיר Scaloppine, בשר חזיר Scaloppine, ו בשר חזיר Scaloppine עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה והשמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני. העונה 10 קציצות חזיר עם 2 כפיות של מלח ופלפל. מבשלים את cutlets עד השחמה קלה מבושל דרך, על 1 דקה לכל צד או עד מכרז.
הסר מהמחבת. הגדר בצד 4 קציצות ולשמור חם. להקפיא 6 קציצות ליום אחר.
מוסיפים את מרק העוף למחבת ומבשלים, מגרדים את החתיכות החומות עם כף עץ, עד מעובה מעט, כ 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את מיץ הלימון ואת המלח שנותר.
טפטוף הבשר עם מיצי המחבת ומפזרים את ההתלהבות.