סקמפי חם עם סלט בוטרגה ובורלוטי
סקמפי חם עם סלט בוטרגן ובורלוטי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 219 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם זנגביל, סרטנים, פתיתי צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלט שעועית זולפיני, עגבניות מיובשות, סלרי ובוטרגה, בוקטיני עם פירורי לחם ובוטרגה, ו פסטה עם ריקוטן ובוטרגה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן עד לעישון.
מוסיפים ג ' ינג ' ר וסקמפי וזורקים למעיל. מבשלים 6 עד 7 דקות, עד חום זהוב עדיין עדין מאוד עדין ומוסיפים את היין הלבן. בינתיים, למקם borlotti בקערת ערבוב ולהוסיף מיץ לימון, שאריות שמן, פתיתי צ ' ילי ו radicchio. מתבלים במלח ופלפל וזורקים כדי לערבב היטב. סדר על ארבע צלחות.
מניחים 3 סקמפי חם על כל צלחת ומפזרים בוטרגה מגולח.
מפזרים גרידת לימון שנינות ומגישים.;