סרדין ממולא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 719 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . לך לחנות ותביא מלח ים, שיני שום, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו {Redux} ים מה שאתה כבר חסר - סרדין משומר: טוסטים סרדינים פשוטים, ביצים ממולאות סרדינים (Huevos Picantes), ו פסטה ברוטב סרדין (פסטה קון סרדין סיציליאנו) (מתכונים דומים).
הוראות
1
קיסמים, שיפודי מתכת או שיפודי עץ ספוגים במים במשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץ
שיפודי מתכת
קיסמים
2
הסר את ראשי הסרדינים והוצא את עמוד השדרה ואת הקרביים. יש לשטוף כל סרדין במים קרים לטפוח יבש עם מגבת נייר. להפריש להשרות במשך כשעה בצלחת רדודה מלא חומץ יין לבן. בסיר 2 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית. כאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים 2 שיני שום פרוסות 3 סרדינים ומבשלים עד שהם מתפוררים. באמצעות כף עץ, מערבבים את פירורי הלחם עד שהם רטובים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
פירורי לחם
שמן זית
סרדינים
ציפורן
שום
מים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מגבות נייר
מחבת רוטב
3
להוסיף Caviocavallo, צימוקים, פטרוזיליה וצנוברים. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. המשך ערבוב על חום בינוני במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
צנוברים
פטרוזיליה
צימוקים
4
הסר את המילוי מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
5
להניח 1 פרוסה כתומה בכל סרדין, ואז כף 1 כף של מלית פירור הלחם. באמצעות קיסמים, לסגור דגים בבטחה.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
סרדינים
כתום
לחם
דגים
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
6
בעזרת מזלג, הכה את הביצים בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מורחים קצת קמח בתבנית אפייה. בזהירות, כדי לא לפגוע בסרדינים, בעדינות לדלות כל סרדין הראשון דרך תערובת הביצה ולאחר מכן דרך הקמח, רועד בעדינות בסוף כדי להסיר את
מרכיבים שתצטרך
סרדינים
מורחים
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
9
מטגנים במחבת עם שמן עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
העברות לצלחות ומקשטים עם בריכות שומר, מלח ים, pepperocini סדוק, מיץ תפוזים, שמן זית כתית אקסטרה, פלפל שחור ועלי נענע.