סרדין רילטס
רילטות סרדינים יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 94 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, בצלצלים, קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. Rillettes סרדין, {Redux} ים מה שאתה כבר חסר - סרדין משומר: טוסטים סרדינים פשוטים, ו פסטה ברוטב סרדין (פסטה קון סרדין סיציליאנו) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הסר את הסרדינים מהפחיות. באמצעות סכין קטנה וחדה, לפתוח בזהירות כל אחד במורד הבטן והגב, לקפל אותם פתוח כדי לחשוף את עמוד השדרה.
לחתוך ולזרוק את כל זנבות. תניח בצד.2
מניחים את גבינת שמנת או Neufchtel בקערה בינונית. מקפלים ומערבבים עם מרית גומי עד חלקה.
מוסיפים את שאלוט, בצל ירוק, עשבי תיבול טריים, ואת רוב סיד או מיץ לימון, ערבוב לתוך הגבינה עם המרית.3
מוסיפים את הסרדינים חסרי העצמות לתערובת הגבינה. השתמש במזלג כדי לרסק את הסרדינים ולערבב לתוך הגבינה.
מוסיפים קאיין, מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים עוד מיץ לימון או לימון לפי הטעם.או להגיש מיד (דורי מציע מצמרר לפחות 2 שעות, אבל אני לא מצאתי את זה הכרחי), או צמרמורת. יכול לפצות עד יומיים קדימה אם אתה מכסה בזהירות עם ניילון נצמד כך שאין חשיפה לאוויר, וצינה.
מגישים על קרקרים, לחם, מקלות סלרי, או כמילוי עגבניות שרי.