סרדינים בגריל בסגנון פורטוגזי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ומנה עיקרית pescatarian? סרדינים בגריל בסגנון פורטוגזי יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, סרדינים, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 44 דקות. נסו סרדינים בגריל בסגנון ים תיכוני, סרדינים בסגנון מורו לארוחת ערב, ו סרדינים בסגנון ונציאני (מתכונים דומים).
הוראות
קנה מידה ומעיים הסרדינים (אתה יכול להיות מוכר הדגים שלך לעשות את זה).לשטוף את הסרדינים תחת מים קרים, זורמים להתייבש עם מגבות נייר.מלח קל את הסרדינים במלח ים גס ומקרר.בינתיים, להרתיח 2 תפוחי אדמה עד סכין מוכנס בקלות.
ניקוז ומגניב.צלוי 2 פלפלים ירוקים מעל להבה פתוחה עד חרוך.
מניחים בקערה ומכסים אותה בפלסטיק כדי לאפשר לו קיטור במשך כ 20 דקות.
הסר את הפלסטיק לקלף זרע הפלפלים.
חותכים פלפלים לרצועות רחבות 3 אינץ ' ומשלבים בקערה עם 1/4 כוס שמן זית, 1/8 כוס חומץ יין לבן, בצל ושום.
מוסיפים עגבניות ( פרוסות), בצל (פרוסות) ומלפפון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.מחממים גריל או ברביקיו.
מניחים את הסרדינים על גריל חם
כאשר הסרדינים נעשים בצד הראשון
מניחים 4 סרדינים על כל צלחת עם 2 חצאי תפוחי אדמה וסלט פלפל ירוק.לקישוט טעם נוסף, טפטוף עם שמן זית שנותר.