סרדינים במרינדה עם שומר, צימוקים וצנוברים
סרדינים מושרים עם שומר, צימוקים וצנוברים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, סרדינים, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד שמפניה חומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שמפניה ג'לי Parfaits-קלוריות נמוכות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: סרדינים מטוגנים עם בצל חמוץ מתוק, צנוברים וצימוקים, פסטה עם שומר, סרדינים וצנוברים, ו פסטה עם צנוברים, ברוקולי, סרדינים ושומר.
הוראות
מתבלים את הסרדינים במלח ופלפל ובאבק עם קמח התירס. במחבת, מחממים 2 כפות שמן. מבשלים את הסרדינים מעל חום גבוה בינוני עד רק לבן לאורך, על 1 דקה לכל צד.
העברה לתבנית אפיית זכוכית 9 על 13 אינץ ' ולהפיץ את השומר פרוס על גבי.
בסיר קטן, מבשלים את חומץ השמפניה, צימוקים, סוכר, קינמון ועלה דפנה מעל חום מתון עד שהסוכר מומס, על 1 דקה.
יוצקים את התערובת על הסרדינים ולתת לעמוד לפחות 30 דקות או לקרר בן לילה.
במחבת קטנה, טוסט צנוברים על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 4 דקות.
טפטוף הסרדינים במרינדה עם 2 השולחן הנותרים-כפיות של שמן זית.
מפזרים את הצנוברים ואת שברי שומר ומגישים.