סרדינים ונציאניים
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? סרדינים ונציאניים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חומץ בלסמי, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. נסו ארוחת ערב: ספגטי ונציאני עם סרדינים, סרדינים בסגנון ונציאני, ו צדפות בסגנון ונציאני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת מטוגנת ומבשלים את הבצלים עד שהם זהב רך וחיוור.
הסר מהחום ולהעביר לקערה רדודה גדולה או מחבת.
מערבבים חומץ, סוכר, צימוקים ועלה דפנה בסיר קטן ומתפוררים בזעפרן.
חום מעל להבה נמוכה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, הפחתת מעט.
יוצקים על בצל. מערבבים בצנוברים.
לשטוף ולטפוח סרדינים יבשים, ואז מלח ואבק עם קמח.
מחממים כמות נדיבה של שמן במחבת גדולה, וכאשר חם אבל לא מעשן, מטגנים סרדינים עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד. Dont מחבת קהל; ומטגנים בקבוצות במידת צורך.
מניחים את הסרדינים המטוגנים לתוך המרינדה וכפית אותו על כך שהם מכוסים היטב. את הסרדינים אפשר לאכול עכשיו, עם לימון סחוט, לצד סלט שומר פשוט פולנטה לבנה בגריל. או שהם יכולים להשרות במקרר למשך יום או יומיים ולשמש כחלק ממגש אנטיפסטי גדול יותר.