קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

סרדינים ונציאניים

סרדינים ונציאניים
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? סרדינים ונציאניים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חומץ בלסמי, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. נסו ארוחת ערב: ספגטי ונציאני עם סרדינים, סרדינים בסגנון ונציאני, ו צדפות בסגנון ונציאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת מטוגנת ומבשלים את הבצלים עד שהם זהב רך וחיוור.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום ולהעביר לקערה רדודה גדולה או מחבת.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים חומץ, סוכר, צימוקים ועלה דפנה בסיר קטן ומתפוררים בזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
זעפרןזעפרן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
חום מעל להבה נמוכה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, הפחתת מעט.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5
יוצקים על בצל. מערבבים בצנוברים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
לשטוף ולטפוח סרדינים יבשים, ואז מלח ואבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מחממים כמות נדיבה של שמן במחבת גדולה, וכאשר חם אבל לא מעשן, מטגנים סרדינים עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד. Dont מחבת קהל; ומטגנים בקבוצות במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים את הסרדינים המטוגנים לתוך המרינדה וכפית אותו על כך שהם מכוסים היטב. את הסרדינים אפשר לאכול עכשיו, עם לימון סחוט, לצד סלט שומר פשוט פולנטה לבנה בגריל. או שהם יכולים להשרות במקרר למשך יום או יומיים ולשמש כחלק ממגש אנטיפסטי גדול יותר.
מרכיבים שתצטרך
לבן פולנטהלבן פולנטה
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
סרדיניםסרדינים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט