קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

סרדינים טמפורה עם רוטב Tonnatto

סרדינים טמפורה עם רוטב Tonnatto
סרדינים טמפורה עם רוטב Tonnatto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 1470 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 115 גרם שומן. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. לכי לחנות וקחי שום, מלח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סרדינים טמפורה עם רוטב Tonnatto, טמפורה דונבורי-גיד-קערת אורז טמפורה, ו סרדינים בגריל ברוטב אגוז שום.

הוראות

1
בקערת ערבוב, מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח יחד, מתמזגים היטב. לאחר מכן, מוסיפים את הביצה והחומץ ולאחר מכן מערבבים במי סודה. שמור קר עד השימוש ומערבבים שוב לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
מים מוגזיםמים מוגזים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מחממים סיר עמוק עם השמן ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
טובלים את הסרדינים בקורנפלור, ואז את הבלילה טמפורה ואז צפים במטגן. הדג צריך להיות מצופה היטב אבל לא ספוג. לבשל 3 עד 4 דקות, בקבוצות במידת הצורך, להתהפך במהלך התהליך כדי להבטיח אפילו בישול.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סרדיניםסרדינים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
הסר מן הטיגון למגבות נייר, המאפשר הסרדינים לנקז כל שמן עודף. החזק חם עד הגשה עם רוטב טונאטו.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
בסיר כבד התחתון מעל חום בינוני גבוה, לחמם את המניה עוף, שום, מלח ופלפל עד רותח. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
לאחר מכן, בסיר מעל חום בינוני גבוה, להמיס את החמאה. מוסיף לאט את הקמח עם מקצף, ערבוב לשלב. המשך לבשל עד שהחמאה והקמח מתחילים להתעבות, זה לוקח בערך 3 דקות. לאחר מעובה, להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
לאחר שהמניה תבער ותפחת ב-25% נפח מקורי( או 1 כוס), מוסיפים את החלב והקרם ומערבבים מאפשרים למניות ומוצרי חלב לטעום אחד את השני ויוצרים בסיס מרק, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
לאחר מכן, להוסיף את רביכה לבסיס המרק ומערבבים להבטיח חלקות. לבסוף, מוסיפים את הטונה, סקווש, קישואים ואורגנו על אש בינונית-נמוכה. המשך לבשל במשך 20 דקות. מחית ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

מרכיבים

12 כפיות אבקת שום1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה12 כפיות אבקת שוםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2מקלות2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)12 כפיות אבקת שוםאפונה קפואהאפונה קפואה1תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שימורי דגים טובים טונה, סחוטשימורי דגים טובים טונה, סחוט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה12סרדינים טריים, נקייםסרדינים טריים, נקיים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אורגנו טרי טחוןאורגנו טרי טחון1אוראו ממולאים כפוליםחומץ יין אורזחומץ יין אורז12 כפיות אבקת שוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמי סודהמי סודה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 אינץ פרוס סקווש1/2 אינץ פרוס סקווש2בצל צהוב בינוני, קצוץ1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 אינץ פרוס קישואים גדולים1/2 אינץ פרוס קישואים גדולים

יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג

Gewurztraminer, Chenin Blanc, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Gewurztraminer. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
Zind-Humbrecht Gewurztraminer
Zind-Humbrecht Gewurztraminer
האף הוא חריף מאוד, מראה הרבה ניחוחות אקזוטיים, ורדים ותבלינים, מושפע בבירור גם על ידי כרמי הגיר מ Wintzenheim. החיך מראה מבנה מפתיע וגימור יבש. הענבים היו בריאים מאוד, ולכן התסיסה הייתה יציבה וכמעט שלמה, אשר מתאים לסגנון זה של Gewurztraminer. זה כבר די פתוח אבל ייהנה מקצת זמן בבקבוק.סגנון זה של Gewurztraminer יהיה מושלם עם דגים בגריל או בשר לבן, ללכת טוב מאוד עם אוכל מעושן, מתכונים אסיאתיים וכל דבר שיכול להיות מסובך עם יינות.