קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

סרדינים טמפורה עם רוטב Tonnatto

סרדינים טמפורה עם רוטב Tonnatto
סרדינים טמפורה עם רוטב Tonnatto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 1470 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 115 גרם שומן. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. לכי לחנות וקחי שום, מלח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סרדינים טמפורה עם רוטב Tonnatto, טמפורה דונבורי-גיד-קערת אורז טמפורה, ו סרדינים בגריל ברוטב אגוז שום.

הוראות

1
בקערת ערבוב, מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח יחד, מתמזגים היטב. לאחר מכן, מוסיפים את הביצה והחומץ ולאחר מכן מערבבים במי סודה. שמור קר עד השימוש ומערבבים שוב לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
מים מוגזיםמים מוגזים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מחממים סיר עמוק עם השמן ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
טובלים את הסרדינים בקורנפלור, ואז את הבלילה טמפורה ואז צפים במטגן. הדג צריך להיות מצופה היטב אבל לא ספוג. לבשל 3 עד 4 דקות, בקבוצות במידת הצורך, להתהפך במהלך התהליך כדי להבטיח אפילו בישול.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
סרדיניםסרדינים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4
הסר מן הטיגון למגבות נייר, המאפשר הסרדינים לנקז כל שמן עודף. החזק חם עד הגשה עם רוטב טונאטו.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
בסיר כבד התחתון מעל חום בינוני גבוה, לחמם את המניה עוף, שום, מלח ופלפל עד רותח. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
לאחר מכן, בסיר מעל חום בינוני גבוה, להמיס את החמאה. מוסיף לאט את הקמח עם מקצף, ערבוב לשלב. המשך לבשל עד שהחמאה והקמח מתחילים להתעבות, זה לוקח בערך 3 דקות. לאחר מעובה, להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
לאחר שהמניה תבער ותפחת ב-25% נפח מקורי( או 1 כוס), מוסיפים את החלב והקרם ומערבבים מאפשרים למניות ומוצרי חלב לטעום אחד את השני ויוצרים בסיס מרק, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
8
לאחר מכן, להוסיף את רביכה לבסיס המרק ומערבבים להבטיח חלקות. לבסוף, מוסיפים את הטונה, סקווש, קישואים ואורגנו על אש בינונית-נמוכה. המשך לבשל במשך 20 דקות. מחית ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

מרכיבים

יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג

Gewurztraminer, Chenin Blanc, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Gewurztraminer. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
Zind-Humbrecht Gewurztraminer
Zind-Humbrecht Gewurztraminer
האף הוא חריף מאוד, מראה הרבה ניחוחות אקזוטיים, ורדים ותבלינים, מושפע בבירור גם על ידי כרמי הגיר מ Wintzenheim. החיך מראה מבנה מפתיע וגימור יבש. הענבים היו בריאים מאוד, ולכן התסיסה הייתה יציבה וכמעט שלמה, אשר מתאים לסגנון זה של Gewurztraminer. זה כבר די פתוח אבל ייהנה מקצת זמן בבקבוק.סגנון זה של Gewurztraminer יהיה מושלם עם דגים בגריל או בשר לבן, ללכת טוב מאוד עם אוכל מעושן, מתכונים אסיאתיים וכל דבר שיכול להיות מסובך עם יינות.