סרדינים טמפורה עם רוטב Tonnatto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 1470 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 115 גרם שומן. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. לכי לחנות וקחי שום, מלח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סרדינים טמפורה עם רוטב Tonnatto, טמפורה דונבורי-גיד-קערת אורז טמפורה, ו סרדינים בגריל ברוטב אגוז שום.
הוראות
1
בקערת ערבוב, מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח יחד, מתמזגים היטב. לאחר מכן, מוסיפים את הביצה והחומץ ולאחר מכן מערבבים במי סודה. שמור קר עד השימוש ומערבבים שוב לפני השימוש.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
2
מחממים סיר עמוק עם השמן ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
טובלים את הסרדינים בקורנפלור, ואז את הבלילה טמפורה ואז צפים במטגן. הדג צריך להיות מצופה היטב אבל לא ספוג. לבשל 3 עד 4 דקות, בקבוצות במידת הצורך, להתהפך במהלך התהליך כדי להבטיח אפילו בישול.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סרדינים
ממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימון
4
הסר מן הטיגון למגבות נייר, המאפשר הסרדינים לנקז כל שמן עודף. החזק חם עד הגשה עם רוטב טונאטו.
מרכיבים שתצטרך
סרדינים
עצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
בסיר כבד התחתון מעל חום בינוני גבוה, לחמם את המניה עוף, שום, מלח ופלפל עד רותח. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
לאחר מכן, בסיר מעל חום בינוני גבוה, להמיס את החמאה. מוסיף לאט את הקמח עם מקצף, ערבוב לשלב. המשך לבשל עד שהחמאה והקמח מתחילים להתעבות, זה לוקח בערך 3 דקות. לאחר מעובה, להסיר מהחום.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
לאחר שהמניה תבער ותפחת ב-25% נפח מקורי( או 1 כוס), מוסיפים את החלב והקרם ומערבבים מאפשרים למניות ומוצרי חלב לטעום אחד את השני ויוצרים בסיס מרק, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(להתאים לפי טעם אישי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
לאחר מכן, להוסיף את רביכה לבסיס המרק ומערבבים להבטיח חלקות. לבסוף, מוסיפים את הטונה, סקווש, קישואים ואורגנו על אש בינונית-נמוכה. המשך לבשל במשך 20 דקות. מחית ולהתאים את התיבול.
Gewurztraminer, Chenin Blanc, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Gewurztraminer. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.