סרדינים טריים בגריל עם שומר ולימון משומר
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו ארוגולה, שומר וסלט לימון משומר, סרדינים טריים בגריל, ו סרדינים טריים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל שומר, בצל, קליפת לימון משומר, זרעי שומר, מלח ופלפל, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מוסיפים מים צלייה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד שומר הוא מאוד רך מעט קרמל ומים הוא התאדה, כ 10 דקות. שמור חם, מכוסה.
יש לשטוף סרדינים ולטפוח יבש, ואז להתפשט על מגש.
לטפטף סרדינים עם 1 כף שמן ומפזרים מלח ים, זרעי שומר, ופלפל.
מחבת גריל חום מעל חום בינוני גבוה עד חם. סיר שמן גריל וסרדינים גריל, ב 2 קבוצות במידת צורך, מתהפך פעם אחת, עד רק מבושל דרך, 4 עד 5 דקות בסך הכל לכל אצווה.
העברה מבושלת למגש נקי עם מרית מחוררת.
מערבבים יחד מיץ לימון הנותרים 2 כפות שמן.
מגישים סרדינים על תערובת שומר זרועים שמיר ומטפטף עם רוטב לימון.
שומר יכול להיות מטוגן 2 שעות קדימה ונשמר, חשף, בטמפרטורת החדר. לחמם כדי להתחמם לפני ההגשה.