סרדינים טריים עם שום ופטרוזיליה
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? סרדינים טריים עם שום ופטרוזיליה יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם לחם, מלח, פטרוזיליה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכונים דומים: אורז בסמטי עם שום, צנוברים ופטרוזיליה טרייה, סרדינים קלויים עם זיתים, צלפים ופטרוזיליה, ו סרדינים טריים בגריל.
הוראות
כדי לנקות ולעצם את הסרדינים, להסיר את הקשקשים מהדגים על ידי גירוד בעדינות עם סכין קהה קטנה מתחת למים זורמים קרים.
לחתוך ולזרוק את הראשים, ולאחר מכן, באמצעות סכין חדה קטנה, בזהירות לעשות חריץ לאורך הבטן. נקו את הדגים מתחת למים זורמים. לתפוס את החלק העליון של עמוד השדרה של סרדין ולמשוך אותו במהירות, מנסה לא להסיר יותר מדי של הבשר סביבו. פרפר הסרדין על ידי פתיחת אותו כמו ספר. אם אתה מרגיש עצמות קטנות, לקצץ את הצדדים של פילה. חזור עם הסרדינים הנותרים. שוטפים את הסרדינים מתחת למים זורמים קרים, מלטפים אותם במגבות נייר ומפזרים עליהם מעט מלח.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש נמוכה במשך כ -30 שניות.
מוסיפים את הסרדינים ומבשלים עד שהם הופכים אטומים, 30 עד 45 שניות לכל צד. באמצעות מרית מחוררת, להעביר את הסרדינים צלחת הגשה מעוטרת.
מוסיפים את השום לשמן הזית ומערבבים עד שהוא ריחני מאוד אבל לא השחמה, על 1 דקה. מערבבים את הפטרוזיליה ומבשלים כ -15 שניות, ואז לשפוך את שמן הזית על הסרדינים.
מגישים מיד עם לחם כדי לנגב את שמן השום.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;