סרדינים מטוגנים עם בצל חמוץ מתוק, צנוברים וצימוקים
סרדינים מטוגנים עם בצל חמוץ מתוק, צנוברים וצימוקים הם חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 815 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סרדינים במרינדה עם שומר, צימוקים וצנוברים, מוקפץ בוק צ'וי עם בצל מקורמל, צימוקים זהובים וצנוברים קלויים, ו פסטה עם שומר, סרדינים וצנוברים.
הוראות
מערבבים חומץ וצימוקים בכוס מדידה. יש לשטוף סרדינים היטב מבפנים ומבחוץ, יבש עם מגבות נייר, להתגלגל בקמח, רועד מעל עודף.
חום 3 כף. שמן במחבת גדולה על אש בינונית. סרדינים מטגנים ב 2 קבוצות, 1 1/2 דקות לכל צד, נזהרים לא לבשל יתר על המידה.
להעביר צלחת או מגש רדודים גדולים ומפזרים 1/2 כפית. מלח (אתה יכול שכבת הסרדינים במידת הצורך).
לנגב את המחבת נקייה במגבות נייר, לחזור לחום ולהוסיף שמן שנותר. כאשר שמן חם, להוסיף בצל הנותרים 1/2 כפית. מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הם מסה רכה, השחמה, 25 עד 30 דקות.
מוסיפים חומץ וצימוקים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 דקות.
יוצקים מעל סרדינים ומפזרים צנוברים.
בואו להשרות לפחות 1 שעה בטמפרטורת החדר, מכוסה, או להירגע עד 4 ימים.
* Preorder ניקה סרדינים ממוכר הדגים שלך.
המשך קדימה: עד 3 ימים, מכוסה ומקורר.