סרדינים קלויים עם זיתים, צלפים ופטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סרדינים קלויים עם זיתים, צלפים ופטרוזיליה. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 504 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עלי פטרוזיליה שטוחים, ארוגולה תינוק, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה* עם פטרוזיליה, צלפים וזיתים, כרובית פריכה עם זיתים, צלפים ופטרוזיליה, ו עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים.
הוראות
ממלאים קערה גדולה במים וסוחטים לתוכה את הלימון. הצמד את העלים החיצוניים הירוקים של הארטישוק עד שתגיע לעלים הצהובים.
חותכים את השליש העליון של כל ארטישוק. באמצעות מנדולינה או מעבד מזון מצויד להב חיתוך, רזה לגלח את הארטישוקים.
הוסף אותם למי הלימון. לגלח את sunchokes לתוך מי לימון.
במחבת גדולה מאוד עמיד, לחמם את שמן קנולה עד כמעט עישון. מתבלים את הסרדינים קלות במלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת. מבשלים 3 דקות, ואז להפוך את הסרדינים ולהוסיף את השום, זיתים, פטרוזיליה, אורגנו, צלפים, צ ' ילי וגרידת לימון.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הסרדינים במשך כ 5 דקות, או עד מבושל דרך.
מסננים את הארטישוקים ואת sunchokes ו לטפוח יבש. להחזיר אותם לקערה ולהוסיף את ארוגולה, שמן זית ומיץ לימון. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מעבירים את הסרדינים והסלט לצלחות ומגישים.