קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

סרטי זהב פסטה עם קישואים ועגבנייה

סרטי זהב פסטה עם קישואים ועגבנייה
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית וקטוגנית? פסטה מסרטי זהב עם קישואים ועגבניות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 821 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, שאלוט, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. נסו מוקפץ קישואים וסרטי פסטה, סרטי קישואים עם עגבניות גלם מרינרה, ו סרטי קישואים עם פסטו ועגבנייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
אם באמצעות עגבניות גדולות ציון תחתית עם x חיתוך דרך העור החיצוני בלבד. להביא סיר קטן של מים לרתיחה מעל חום בינוני לטבול את העגבניות במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הסר ולתת מגניב במשך 1 עד 2 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף, זרע לקצוץ אותם לקוביות בסדר, על 1/4 אינץ'. שמור בקערה קטנה. אם משתמשים בעגבניות ענבים, לחתוך אותם לשניים ולהזמין.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילהלחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
שים את המניות וזעפרן לתוך סיר קטן על אש בינונית נמוכה. מבשלים בעדינות. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני עבור הפסטה. כאשר המים מלאים, רתיחה מתגלגלת, מלח את המים ולהוסיף את הפסטה. תבשל את הפסטה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
ניקוז.
6
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני עם שמן זית כתית מעולה, כמה סיבובים של המחבת, והחמאה. כאשר החמאה נמסה לתוך השמן מוסיפים את שאלוט, קישואים, שום וקורנית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומטגנים עד למכרז, בערך 6 עד 7 דקות. מערבבים את העגבניות ולתת להם לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הפסטה ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
מקציפים את החלמונים בקערה קטנה עם 1/2 כוס של מלאי זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
זעפרןזעפרן
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
יוצקים את שאר המלאי וביצים מחוסמות על הפסטה ומכבים את החום. לזרוק את הפסטה והרוטב במשך 1 עד 2 דקות כדי לעבות את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
10
מגישים את הפסטה מיד בקערות רדודות מעוטרות בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה