סרטי פריטטה אפויים ברוטב עגבניות
סרטי פריטטה אפויים ברוטב עגבניות נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, חלבונים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס ופריטטה אפויה עגבניות, מיני פריטטה אפויה עם בייקון, עגבניות, צ'דר חד ובצל ירוק, ו Frittatine in tripa (Frittatan In Tomato Sauce).
הוראות
כדי להכין רוטב, לחמם מחבת nonstick גדולה על חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל, 2 כפות פטרוזיליה, בזיליקום ושום; מבשלים 7 דקות או עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים את העגבניות ו 1/2 כפית מלח. לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
כדי להכין פריטטה, לשלב 1/4 פטרוזיליה כוס 4 מרכיבים הבאים (פטרוזיליה דרך חלבונים ביצה), ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
הוסף חצי תערובת ביצה, ומבשל 2 דקות או עד התחתונה מוגדר. בזהירות להפוך את פריטטה מעל. לבשל 1 דקה.
מקום פריטטה מבושל על קרש חיתוך. חזור על ההליך עם תערובת הביצה הנותרת.
מגלגלים פריטטות מבושלות, אופנת ג 'לי רול, וחותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מערבבים רוטב, סרטי פריטטה, וגבינה בקערה בינונית, משליך למעיל. מחלקים את תערובת פריטטה באופן שווה בין 6 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג. מטגן 2 דקות או עד גבינה נמסה תערובת מחוממת היטב.