קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

סרטי פריטטה אפויים ברוטב עגבניות

סרטי פריטטה אפויים ברוטב עגבניות
סרטי פריטטה אפויים ברוטב עגבניות נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, חלבונים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס ופריטטה אפויה עגבניות, מיני פריטטה אפויה עם בייקון, עגבניות, צ'דר חד ובצל ירוק, ו Frittatine in tripa (Frittatan In Tomato Sauce).

הוראות

1
כדי להכין רוטב, לחמם מחבת nonstick גדולה על חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל, 2 כפות פטרוזיליה, בזיליקום ושום; מבשלים 7 דקות או עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים את העגבניות ו 1/2 כפית מלח. לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
כדי להכין פריטטה, לשלב 1/4 פטרוזיליה כוס 4 מרכיבים הבאים (פטרוזיליה דרך חלבונים ביצה), ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף חצי תערובת ביצה, ומבשל 2 דקות או עד התחתונה מוגדר. בזהירות להפוך את פריטטה מעל. לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מקום פריטטה מבושל על קרש חיתוך. חזור על ההליך עם תערובת הביצה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מגלגלים פריטטות מבושלות, אופנת ג 'לי רול, וחותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
מערבבים רוטב, סרטי פריטטה, וגבינה בקערה בינונית, משליך למעיל. מחלקים את תערובת פריטטה באופן שווה בין 6 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג. מטגן 2 דקות או עד גבינה נמסה תערובת מחוממת היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון