סרטן בסגנון הדייג של קפטן בובינו
סרטן בסגנון הדייג של קפטן בובינו הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 620 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה, סרטנים dungenessוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל הצדפות של סרן פיל., עוגות סרטנים בסגנון אסייתי, ו סרטן קלוי בסגנון Cioppino.
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 4 ליטרים מים לרתיחה.
יש לשטוף סרטנים ודגים לטפוח יבש; לחתוך דגים לחתיכות 1-עד 1 1/2 אינץ'.
מוסיפים חמאה ושמן זית למחבת 12 אינץ'(עם צדדים לפחות 2 1/2. גבוה) או ווק 14 אינץ מעל חום בינוני גבוה; כאשר החמאה נמסה, מוסיפים שום ומערבבים רק עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
להוסיף דגים ולהפוך חתיכות מדי פעם עד תחילת חום, 2 עד 3 דקות.
יוצקים שרי ומיץ לימון; מוסיפים בעדינות סרטנים.
מפזרים פטרוזיליה. מכסים ומבשלים עד הסרטנים חמים ודגים הוא אטום אבל עדיין לח למראה במרכז (לחתוך לבדיקה), 5 עד 6 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
בינתיים, להוסיף פסטה שיער מלאך למים רותחים; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בקושי מכרז לנשוך, 3 עד 4 דקות.
מסננים את הפסטה היטב ומתפשטים בתחתית קערה רחבה.
יוצקים תערובת סרטן על פסטה ומקשטים עם פלחי לימון.
מגישים עם פרוסות בגט כדי לפזר את הרוטב.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.