סרטן בסגנון הדייג של קפטן בובינו הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 620 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה, סרטנים dungenessוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל הצדפות של סרן פיל., עוגות סרטנים בסגנון אסייתי, ו סרטן קלוי בסגנון Cioppino.
הוראות
1
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 4 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים חמאה ושמן זית למחבת 12 אינץ'(עם צדדים לפחות 2 1/2. גבוה) או ווק 14 אינץ מעל חום בינוני גבוה; כאשר החמאה נמסה, מוסיפים שום ומערבבים רק עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.