סרטן חם ומטבל ארטישוק דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 350 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך פרמזן, ליווי: טוסטים פיתה זרע בן, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. וזה די טוב. נסו מטבל סרטן ארטישוק, מטבל עוף חם נאשוויל, ו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לב ארטישוק לבשל על פי הוראות החבילה, ואז לנקז היטב דק קוצצים. מבשלים פלפל 1 כף חמאה בסיר כבד 2-3 ליטר על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים בארטישוקים ומעבירים תערובת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה בסיר על חום נמוך בינוני, ולאחר מכן להוסיף קמח לבשל רביכה, ערבוב, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים חצי וחצי בזרם, מקציפים, ומביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשלים, לטאטא, 3 דקות.
רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.