סרטן חם ומטבל ארטישוק
סרטן חם ומטבל ארטישוק דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 350 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך פרמזן, ליווי: טוסטים פיתה זרע בן, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. וזה די טוב. נסו מטבל סרטן ארטישוק, מטבל עוף חם נאשוויל, ו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
לב ארטישוק לבשל על פי הוראות החבילה, ואז לנקז היטב דק קוצצים. מבשלים פלפל 1 כף חמאה בסיר כבד 2-3 ליטר על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים בארטישוקים ומעבירים תערובת לקערה.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה בסיר על חום נמוך בינוני, ולאחר מכן להוסיף קמח לבשל רביכה, ערבוב, 3 דקות.
מוסיפים חצי וחצי בזרם, מקציפים, ומביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשלים, לטאטא, 3 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בתערובת ארטישוק, בצל ירוק, 1/3 כוס פרמזן, מיץ לימון, jalapeños, מלח, מלח סלרי. מערבבים בעדינות סרטן.
להעביר לחמאה 1 1/2 ליטר צלחת אפייה רדודה ומפזרים פרמזן שנותר.
אופים לטבול באמצע התנור עד מבעבע, 20 עד 25 דקות.
לטבול יכול להיות מוכן (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.