סרטן מלוח (סרטן אפוי עם פירורי לחם וגבינה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סרטן מלוח (סרטן אפוי עם פירורי לחם וגבינה). זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לכם שמנת, חמאה, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: סרטן רנגון (סרטנים & גבינת שמנת מלא Wontons), מטבל תרד סרטנים חמים קל אפוי בלחם צרפתי, ו מטבל סרטן עם גבינת שמנת אפויה.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש ל 191°.
מחממים חמאה במחבת נירוסטה בינונית מעל חום בינוני גבוה עד הקצפת תת-קרקעית, ולאחר מכן מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, כ 4 דקות. להפחית את החום בינוני-נמוך, ולאחר מכן להוסיף פירורי לחם ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד פירורים הם jut מתחיל טוסט, כ 4 דקות.
להפחית את החום נמוך, ולאחר מכן להוסיף בשר סרטנים, שמנת חמוצה, שמנת ומבשלים ערבוב לעתים קרובות עד שכל החומרים מחוממים דרך. מקפלים פטרוזיליה ועונה לטעום עם מלח, פלפל, וסחיטה של מיץ לימון.
מניחים תערובת בצלחת pyrex עגולה 6 אינץ', העליון עם גבינה מגוררת, ואופים עד גבינה מותכת תערובת מבעבעת, כ 15 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.