סרטן צ'ואן מושי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? סרטן צ'ואן מושי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 117 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שרי, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. נסו ברצינות אסיה: Chawan Mushi, Chawan Mushi עם שרימפס אפונה האביב, ו צדפות מנילה מאודות (אסארי-מושי) במרק למונגראס-דאשי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מקציפים ביצים כדי להתמזג עם שרי, רוטב סויה, סוכר ומלח.
להקציף ב dashi, ואז מערבבים סרטנים, בצל ירוק, וג ' ינג ' ר.
יוצקים תערובת ביצה באותה מידה לתוך 4 כוסות פודינג או ramekins (8-עוז. גודל). מכסים כוסות בחוזקה בנייר כסף.
יוצקים 1 אינץ ' של מים למחבת 5 עד 6 ליטר (כ 10 ב. רחב ו-4 בפנים. עמוק); להגדיר מתלה במחבת על פני מים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום לרתיחה ולהגדיר פודינג כוסות מעט בנפרד על מתלה. מכסים את המחבת ומבשלים עד רפרפת בקושי במרכז כאשר כוסות מנוער בעדינות (להרים לסכל כדי לבדוק), 8 עד 10 דקות.
שמור סרטנים חיים מכוסים באופן רופף במקרר עד 12 שעות. לתפוס סרטנים בזהירות מהחלק האחורי, בין הרגליים, ולשים במחבת כדי לוודא שהם מתאימים, עם 3 עד 4 סנטימטרים של סיקול מתחת לשפת פאן.
הסר סרטנים ולמלא מחבת עם מספיק מים כדי לכסות סרטנים ב 2 עד 3 אינץ'. מכסים את המחבת ומביאים מים לרתיחה על חום גבוה.
אחד בכל פעם, לתפוס סרטנים כמתואר לעיל ולצלול אותם קפיצת ראש לתוך המים הרותחים; אם יש לך יותר מדי מים, מצקת החוצה עודף ולהשליך. כסי את פן והתחילי בתזמון. כאשר המים מתחדשים רותחים, להפחית את החום לרתיחה. מבשלים 1/2-עד 2 1/2-ק "ג סרטנים 15 דקות, 3 ק" ג סרטנים כ -20 דקות.
מסננים סרטנים; כדי להיות מסוגל להתמודד במהירות, לשטוף בקצרה עם מים קרים.
איך לנקות, לפצח, ואת הסרטן פגז
משוך את ולזרוק דש משולש מהצד הבטן.
הפעל את בטן הסרטן למטה; מושך מהחלק האחורי, להרים את הקליפה האחורית.
מסננים ומשליכים נוזלים מהקליפה. אם תרצה, לגרוף חמאת סרטנים רכה, זהובה ושומן סרטן לבן מקליפה לקערה קטנה לאכול על ידי כפית עם סרטן או לערבב לתוך רוטב טבילה. אם משתמשים במעטפת אחורית לקישוט, יש לשבור את החלק הגרמי (הפה) מהקצה הקדמי של הקליפה ולהשליך. יש לשטוף את הקליפה היטב ולנקז.
על קטע הגוף, לשלוף ולהשליך קרום אדמדם המכסה את המרכז (אם זה לא ירד עם הגב) וכל חתיכות רופף. לגרוף את כל חמאת הזהב שנותרה ולהוסיף לקערה. משוך את ולזרוק ארוך, זימים ספוגיים מצדי הגוף. לשטוף את הגוף היטב עם מים קרים.
לסובב רגליים וטפרים מהגוף. באמצעות מפצח אגוזים או פטיש עץ, לפצח את הקליפה של כל רגל וסעיף טופר. עם סכין, לחתוך את הגוף לרבעים.
לשבור רגליים וטפרים; באמצעות האצבעות שלך, מזלג קטן, מחטט, או קצה רגל סרטן, להסיר בשר. לפרק חלקי גוף ולחפור כיסי בשר. להשליך פגזים. אחד מבושל, ניקה 1 3/4 - כדי 2 קילו סרטן (עם פגז אחורי) מניב 7 1/2 עד 8 אונקיות (1 1/3 עד 1/2 כוסות) של בשר; סרטנים כבדים לא תמיד יש יותר בשר.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.