קושימומחה
מוכן ב1 ש, 47 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

סרטן קרוסטיני

סרטן קרוסטיני
סרטן Crostini עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 55 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב חריף, פטרוזיליה, בשר סרטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -47 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: סרטן חם קרוסטיני, מטבל סרטנים חם עם קרוסטיני, ו קראב אימפריאל עם קרוסטיני.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים לחם באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' (בערך 40 פרוסות).
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
3
מניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מברשת צמרות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
5
אופים 12 עד 14 דקות או עד חום זהוב. (לחם יכול להיות מאוחסן במיכל אטום עד 3 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
פיק בשר סרטנים, הסרת כל חתיכות של פגז. בעדינות לזרוק סרטן עם שרי, פטרוזיליה, רוטב חריף, ו 1/2 כפית. מלח בקערה; כיסוי וצינה 1 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
סרטןסרטן
פטרוזיליהפטרוזיליה
שרי.שרי.
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
בינתיים, מערבבים יחד שמנת חמוצה, הבא 5 מרכיבים, הנותרים 1/4 כפית. מלח עד מעורבב; כיסוי וצינה 1 שעה עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מלחמלח
8
כף מעוגלת 1/2 כפית. תערובת שמנת חמוצה על כל פרוסת לחם; מעל כל פרוסת לחם באופן שווה עם תערובת סרטן.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
לחםלחם
סרטןסרטן
9
מקשטים, אם תרצה.
10
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.