סרטנים Malai קארי
Prawn Malai קארי יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, גשו לסופר וקנו את שמן צמחי, זרעי הל, כורכום הקרקע, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. מתכונים דומים: סרטנים Malai קארי, Mughlai Malai Kofta Curry, ו קארי קוקוס טייגר Prawn (קארי Thengai Konju).
הוראות
הכן את garam masala טריים: במטחנת קפה, לטחון את זרעי הל, 3 שיני שלמה, ו 3 מקלות קינמון לאבקה דקה. תניח בצד.
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני.
הוסף את 4 שיני שלמה, 4 תרמילי הל, ו 2 מקלות של קינמון ומטגנים במשך כמה שניות (לטפל ציפורן נוטים לקפוץ מהמחבת). מערבבים את הבצל המגורד ומפחיתים את החום בינוני-נמוך. מבשלים ומערבבים עד שהנוזל מתייבש והבצל כבר לא מריח גלם, כ -5 דקות.
מוסיפים את רסק הג ' ינג ' ר ואת הדבק שום ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מערבבים את הכורכום ופלפל קאיין.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומבשלים עד העגבניות רכות, כ 5 דקות.
יוצקים את המים, מכסים את המחבת ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
יוצקים את חלב הקוקוס ומערבבים היטב. כאשר התערובת היא רק מתחת לרתיחה, מערבבים את הסרטנים.
מפזרים את התערובת עם כמעט כל אבקת garam masala טריים, שמירה על צביטה כדי להשתמש כקישוט. מערבבים בעדינות לשלב. אל תכסו את המחבת בשלב זה, כמו חלב קוקוס יהיה קרדל.
ברגע הסרטנים הם ורודים ומבושלים דרך, 3 עד 5 דקות, להוסיף את ghee.
מפזרים את garam masala שמורות על המנה ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.